Az Ön által megadott adatokat  a Ciruskate Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, Posta, aki a Ciruskate Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Ciruskate Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.ciruskateboards.com oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Ciruskate Kft.
A szolgáltató székhelye: 8291 Barnag, Járdovány utca 11.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: ciruskate@gmail.com
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 19 09 512337
A szolgáltató adószáma: 14529926-2-19
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: VESZPRÉMI TÖRVÉNYSZÉK CÉGBÍRÓSÁG
A szolgáltató telefonszáma: 06302850976
Adatvédelmi nyilvántartási száma: ????
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: DotRoll Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: support@dotroll.com
A tárhely-szolgáltató weboldala: https://dotroll.com/hu/
0
    0
    Cart
    Cart is empty.Continue shopping